Refine institute - Last van huidproblemen? Los ze same nop met Refine Institute!

DMK Paramedical

Bij Refine Institute wordt er gewerkt met DMK Paramedical

Bij Refine institute maken we tijdens onze medische behandelingen voornamelijk gebruik van het Amerikaanse Paramedische merk DMK. DMK is geschikt voor bijna alle huidaandoeningen en biedt unieke behandelingen en thuisproducten. Het merk richt zich op het optimaal reguleren en verbeteren van alle celfuncties. De innovatieve Enzyme Therapie en het speciale DMK-concept dragen bij aan duurzame huidverbetering, ook op de lange termijn.

Hoe werkt DMK Paramedical

Voorafgaand aan het gebruik van de DMK Enzyme Therapie verkrijgen we een uitgebreid beeld van jouw huid tijdens onze intake, waarbij we een persoonlijk behandelplan opstellen. Deze behandeling kan niet als eenmalige, losse afspraak worden ingepland. Bovendien moet je huid goed voorbereid zijn met de juiste thuisproducten voordat we hiermee kunnen starten. Elk product heeft een doordachte formule en is ontworpen om optimaal samen te werken met de specifieke interne celfuncties van je huid en de ondersteunende Enzyme-behandelingen in de salon.

Enzyme Therapie

Elke Enzyme Therapie geeft een “kickstart” aan je huideigen enzymen door ze te activeren en te stimuleren, waardoor andere enzymatische processen in je huid en lichaam op gang worden gebracht. Tijdens de Enzyme Therapie kunnen we verschillende soorten DMK-maskers en peelings toepassen.

Enzymen: de basis voor jouw gezonde huid

Process van DMK Paramedical

DMK werkt met enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door je celwand, waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine, die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan verse, nieuwe collageenvezels. Jouw huid wordt hierdoor mooier, gezonder en stralender.

Wat vertellen klanten over ons?

google

Aunque no hablo el idioma Verena fue muy amable el tratamiento genial el local la música tiene unas manos maravillosas la recomiendo me hice el dermobrasier incluía depilación de cejas volveré pronto y la recomendaré muchas gracias 😊

google

Hele fijne behandeling, goed advies, zeker voor herhaling vatbaar. Volgende afspraak staat al gepland

Watch Live 25 maart 2023
google

Ik ga regelmatig voor een heerlijke behandeling naar Verena.Mijn huid heeft na anderhalf uur een heerlijke oppepper gekregen en voelt fantastisch. Ik voel me dan echt verwend.

marjan bolt 9 maart 2023

Onze behandelingen

Eindhoven

Tilburg

WhatsApp whatsapp