Refine institute - Last van huidproblemen? Los ze same nop met Refine Institute!

Over ons

Bij ons staat huidverbetering centraal

Heb jij ook last van een huidprobleem waar je graag vanaf wil? Dan ben je bij mij in goede handen! Ik werk enkel met hoogwaardige producten die doelgericht werken op jouw klachten en huidproblemen. Door persoonlijke aandacht en een uitgebreide huiddiagnose maken wij samen een behandelplan en werken we naar een doel.

Bij Refine Institute wordt er gewerkt met Diego dalla Palma professional omdat dat een merk is met actieve ingrediënten om de huid te verbeteren. Daarnaast zorgen de fijne geuren, texturen en behandelingen van Diego dalla Palma voor optimale ontspanning.

Wie ben ik?

Mijn naam is Verena en ik ben schoonheidsspecialiste en tevens trotse eigenaar van Refine Institute. De huid is ons grootste orgaan en mijn grootste passie! Dus na veel ervaring op te hebben gedaan bij verschillende klinieken heb ik in 2021 de stap gezet om mijn eigen salon te openen. Het is mijn doel om de huid te verbeteren en de klachten die gepaard gaan met jouw huidprobleem te verminderen. Iedere huid is anders daarom ga ik graag samen met jou een behandelplan maken, afgestemd op jouw huid en wensen.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht om je zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren en behandelen. Al mijn behandelingen hebben een holistisch tintje, daar bedoel ik mee dat ik kijk naar de algehele gezondheid van jou en jouw huid. Naast huidverbetering wilde ik ook een plek creëren waar je tot rust komt en makkelijk kan ontspannen.

Samen met jou wil ik werken aan een langdurige huidverbetering; ik werk dus niet met een “quick fix”. We bereiken de mooiste resultaten wanneer we beginnen bij de oorzaak van jouw huidprobleem, een gezonde huid laat immers sneller verbeteringen zien. Dus heb jij last van huidklachten, huidveroudering of wil je jouw huid zo goed mogelijk verzorgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor ons?

Refine institute - Last van huidproblemen? Los ze samen op met Refine Institute!

Wat vertellen klanten over ons?

google

Aunque no hablo el idioma Verena fue muy amable el tratamiento genial el local la música tiene unas manos maravillosas la recomiendo me hice el dermobrasier incluía depilación de cejas volveré pronto y la recomendaré muchas gracias 😊

google

Hele fijne behandeling, goed advies, zeker voor herhaling vatbaar. Volgende afspraak staat al gepland

Watch Live 25 maart 2023
google

Ik ga regelmatig voor een heerlijke behandeling naar Verena.Mijn huid heeft na anderhalf uur een heerlijke oppepper gekregen en voelt fantastisch. Ik voel me dan echt verwend.

marjan bolt 9 maart 2023

Onze behandelingen

Eindhoven

Tilburg

WhatsApp whatsapp